werken bij hacar

Wordt jij onze nieuwe collega? Wij hebben op dit moment verschillende vacatures.
Neem een kijkje hieronder en wie weet vul jij binnenkort het team van Hacar aan! 

Projectvoorbereider

PROJECTvoorbereider

werk voorbereider

32 - 40 uur per week fulltime

Als projectleider ben jij het uithangbord van ons familiebedrijf! Veel klantcontact en het commercieel technisch bekijken van aanvragen wat het beste is voor de klant. De beste oplossing voor de beste prijs is datgene waar jij je bed voor uitkomt. De juiste informatie verzamelen om je collega’s op voorsprong te zetten wanneer jij de opdracht binnen haalt. Na uitvoering van het project verzorg jij de oplevering terwijl je gedurende de klus een vraagbaak bent voor je collega’s.

Werkvoorbereider

werkvoorbereider

werk voorbereider

32 - 40 uur per week fulltime

Als werkvoorbereider ben je de spil in het team van de afdeling installatie. Wanneer een offerte opdracht wordt, zorg jij dat de bestelling van materialen op de juiste manier gebeurd, spullen worden gecontroleerd/klaargezet en de aanwezige informatie duidelijk en overzichtelijk worden klaar gezet voor de monteurs. Naast voorbereiden help je tijdens de dag ook je collega monteurs met vragen omtrent projecten die je zelf hebt gepland. Als een Kortom een allround functie met enorme afwisseling.

elektra monteur

38 uur per week fulltime

Wegens toename van werk zijn wij op zoek naar een elektra monteur. De afgelopen jaren hebben wij een continue groei doorgemaakt, die blijft doorzetten. Om de werkzaamheden goed en bekwaam te blijven uitvoeren zijn wij op zoek naar een uitbreiding van ons team. Werkzaamheden bestaan o.a. uit het achterhalen en verhelpen van niet werkende elektrische installaties, het installeren van (en/of oplossen van storingen) aan bijvoorbeeld verlichting, intercom- en/of videofooninstallaties, relaisschakelingen, elektrische deurautomaten en ventilatie.