Slagbomen voor appartementencomplexen

SLAGBOMEN VOOR APPARTEMENTEN-COMPLEXEN

Heeft u eigen parkeerplaatsen bij uw appartementencomplex? Geef uw bewoners dan de zekerheid van een parkeerplaats en laat slagbomen met een toegangscontrolesysteem installeren. Zo voorkomt u onbevoegd parkeren en irritatie bij uw bewoners.

één auto per keer toelaten

Slagbomen en anti-passback

Helaas is een slagboom niet altijd voldoende om het gebruik van de parkeerplaatsen bij uw appartementencomplex in goede banen te leiden. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat sommige bewoners meerdere auto’s met hun pasje of tag binnenlaten.

Met een anti-passbacksysteem voorkomt u dit. Dit systeem laat maar één auto per bewoner naar binnen. De slagboom gaat pas weer open voor de bewoner als zijn auto het parkeerterrein heeft verlaten. Ideaal om irritaties en discussies tussen bewoners te voorkomen.

Stappenplan voor slagbomen

We plannen een adviesgesprek in om uw wensen te inventariseren en de toegangspunten naar de parkeerplaatsen te inspecteren.

We brengen ons advies uit, inclusief vrijblijvende offerte.

Als u akkoord gaat met ons voorstel, bestellen we de producten. Bij binnenkomst controleren we of alle onderdelen daadwerkelijk binnen zijn gekomen. Vervolgens plannen we de montage in. Door deze werkwijze aan te houden is het vrijwel uitgesloten dat we de montagedatum niet halen.

We informeren de bewoners per brief over de montagedatum.

De slagbomen worden geplaatst en opgeleverd.

Bedienings-mogelijkheden

Om de toegang tot de parkeerplaatsen soepel te laten verlopen zijn er diverse mogelijkheden om de slagbomen te bedienen. Wij zorgen dat het door u gekozen bedieningssysteem up-to-date wordt gehouden, zodat onbevoegd gebruik van parkeerplaatsen wordt voorkomen.

Handzenders

Met een handzender bedient u de slagboom met een druk op de knop.

Kentekenherkenning

Toegang tot de parkeerplaatsen zonder iets te hoeven doen? Kies dan voor kentekenherkenning. Een camera scant het kenteken, de slagboom gaat open en u kunt direct doorrijden.

Tag of druppel

Een tag of druppel werkt hetzelfde als een kaartlezer. Houdt de tag of druppel voor de scanner en de slagboom wordt automatisch geopend.

Onze garanties

  • Om de veiligheid en het gebruiksgemak te waarborgen, werken we alleen met slagbomen van hoge kwaliteit van het merk Portacon.
  • U kunt erop vertrouwen dat de slagbomen correct en veilig gemonteerd worden. Onze monteurs zijn VCA gediplomeerd en ons bedrijf is VCA gecertificeerd.
  • Indien er zich onverhoopt een storing voordoet, dan kunt u rekenen op goede support. We reageren binnen 24 uur op serviceaanvragen.
  • Ons first-time fixed percentage is maar liefst 93%. U kunt er dus op rekenen dat technische problemen vaak in één keer worden opgelost. Daardoor bespaart u op de voorrijkosten. Bovendien wordt het ongemak als gevolg van een storting beperkt.
  • U krijgt 2 jaar garantie op de slagbomen en de toegangssystemen.
  • Afspraak = afspraak. Daar mag u ons aan houden.
meer weten?

Wilt u meer weten over slagbomen en de verschillende bedieningsmogelijkheden of het toepassen van slagbomen bij uw appartementencomplex? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies en een offerte op maat.