Automatische deuropeners voor appartementencomplexen

Automatische deuropeners voor appartementen-complexen

Met een automatische deuropener, ook wel ‘deurautomaat’ genoemd, verhoogt u de veiligheid in uw appartementencomplex. 

Daarnaast maakt u het bewoners makkelijker om de entreehal binnen te komen. Dat geldt niet alleen voor ouderen en mensen die in een rolstoel zitten, maar bijvoorbeeld ook voor ouders met kinderwagens. Bovendien is het mogelijk om de automatische deuropener met extra detectietechnieken uit te rusten, waardoor de deur voor bepaalde bewoners langer open blijft.

Deuropeners en veiligheid

Veiligheid is een must als het om automatische deuropeners gaat. Daarom werken we bij Hacar alleen met deuropeners van het topmerk Dormakaba (voorheen Dorma). De producten van Dormakaba voldoen aan de veiligheidsnormen conform NEN 16005.

Vrijblijvend advies

Neem contact op voor advies over het toepassen van automatische deuropeners in uw appartementencomplex. Op basis van de uitkomsten van het adviesgesprek ontvangt u een offerte op maat, geheel vrijblijvend.

Stappenplan voor automatische deuropeners

In een adviesgesprek inventariseren we uw wensen en inspecteren we de toegangspunten van uw appartementencomplex.

De uitkomsten van het gesprek vormen de input voor ons advies. Bij het advies ontvangt u vrijblijvend een offerte. Indien gewenst kunnen we naast de deuropener ook de deur zelf offreren.

Bij akkoord op ons voorstel bestellen we de automatische deuropener. Bij ontvangst controleren we of de bestelling compleet is. Daarna plannen we de montage pas in. Door op deze manier te werk te gaan is de kans dat we de montagedatum niet kunnen nakomen vrijwel uitgesloten.

We informeren de bewoners per brief over de montagedatum.

De deuropener wordt geplaatst. Voor de extra veiligheid plakken we stickers op de deurramen om kenbaar te maken dat de deur automatisch open gaat.

Onze garanties

  • We werken alleen met automatische deuropeners van hoge kwaliteit. Veiligheid en gemak zijn daardoor gewaarborgd.
  • De deuropeners worden op veilige en correcte wijze gemonteerd en onderhouden. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd en onze monteurs zijn VCA gediplomeerd.
  • Bij onverhoopte technische storingen staan onze servicedesk en monteurs klaar om u te helpen. We reageren binnen 24 uur op serviceaanvragen.
  • Met een first-time fixed percentage van 93% kunt u erop rekenen dat problemen vaak in één keer worden opgelost. Dat scheelt in de voorrijkosten en beperkt de storingsduur.
  • U krijgt tot 2 jaar garantie op de deuropeners.
  • Afspraak = afspraak. Daar mag u ons aan houden.
meer weten?

Wilt u meer weten over welke automatische deuropener voor uw appartementencomplex het beste is? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.