Led-verlichting voor appartementencomplexen

Led-verlichting voor appartementen-complexen

Door in uw appartementencomplex de traditionele verlichting voor led-verlichting te vervangen, kunt u tot wel 90% op de energierekening besparen. Bovendien zorgt goede verlichting voor veiligheid en een prettige woonomgeving.

Om optimaal te profiteren van de voordelen van led-verlichting is een maatwerkoplossing nodig. Denk bijvoorbeeld aan het aantal led-lampen dat nodig is en de momenten waarop het licht in de verschillende ruimtes moet branden. Maar ook in welke mate de verlichting tegen vocht bestand moet zijn.

Kostenbesparend lichtmanagement

Het komt nog vaak voor dat het licht in bepaalde ruimtes van appartementencomplexen 24/7 brandt. Denk bijvoorbeeld aan de galerij, de berging of aan het trappenhuis. Door het gebruik van schemerschakelaars, bewegingssensoren en dimmers gaat het licht alleen aan als dat nodig is en wordt de sterkte van het licht aangepast aan de omstandigheden.

Led-noodverlichting

In geval van nood is het belangrijk dat bewoners uw appartementencomplex snel kunnen verlaten. Het is daarom wettelijk verplicht om vluchtwegen en uitgangen duidelijk aan te geven. Met led-noodverlichting heeft u dat gewaarborgd.

Stappenplan voor led-verlichting

We plannen een adviesgesprek in om uw wensen te bespreken en het appartementencomplex te inspecteren.

Op basis van het adviesgesprek werken we een offerte uit. Bij het uitwerken van de offerte houden we rekening met wat voor u op lange termijn de beste en financieel meest interessante oplossing is. Door te investeren in led-verlichting van goede kwaliteit heeft u er langer plezier van en bent u op lange termijn vaak goedkoper uit.

Als u akkoord gaat met de offerte bestellen we de producten. Bij binnenkomst controleren we of alles compleet is en plannen we de montagedatum in. Het niet kunnen nakomen van de afgesproken montagedatum is daardoor zo goed als uitgesloten.

We versturen de bewoners een brief om hen op de hoogte te stellen van de montagedatum.

We installeren de led-verlichting en leveren het op.

Onze garanties

  • We zijn niet afhankelijk van één merk led-verlichting. Daardoor kunt u rekenen op een eerlijk advies waar u het beste mee geholpen bent.
  • De led-verlichting wordt veilig en vakkundig gemonteerd. Onze monteurs zijn VCA gediplomeerd en ons bedrijf is VCA gecertificeerd.
  • Technische storingen lossen we snel op. Onze servicedesk reageert binnen 24 uur op uw serviceaanvraag.
  • We hebben een first-time fixed percentage van maar liefst 93%. U kunt er dus op rekenen dat we technische problemen vaak in één keer oplossen. Dat scheelt in de reiskosten en het ongemak bij de bewoners.
  • U krijgt tot 5 jaar garantie op het lichtsysteem (merkafhankelijk).
  • Afspraak = afspraak. Daar mag u ons aan houden.
meer weten?

Overweegt u om led-verlichting in uw appartementencomplex te laten installeren en wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Na het adviesgesprek ontvangt u vrijblijvend een offerte.