meten is weten

elektra- en waterverbruik 

De installaties in uw appartementencomplex verbruiken dagelijks water en elektriciteit. Daarom is het voor u als beheerder of VvE een must om het verbruik inzichtelijk te maken. Zo merkt u defecten aan installaties sneller op en kunt u besparingskansen signaleren. Bovendien krijgt u een hogere ranking op de GRESB-score

Wij kunnen u hierbij helpen door een meetplan op maat te maken, de installaties van meetapparatuur te voorzien en alle data in één dashboard aan te leveren. Zo krijgt u niet alleen inzicht, maar ook overzicht.

zo pakken we het aan

We inventariseren uw wensen en brengen de installaties die u wilt bemeteren in kaart.

Op basis van de inventarisatie ontwerpen we een meetinstallatie voor het digitaal meten van het elektra- en waterverbruik. Het meetsysteem is op zo’n manier gebouwd dat eventuele toekomstige uitbreiding van de metingen geen probleem is.

In overleg plannen we de installatie van de meetapparatuur in en koppelen we de apparatuur aan één overzichtelijk dashboard. Doordat we systemen met een open protocol gebruiken is het ook mogelijk om alle data in uw bestaande/eigen dashboard te laden.

Optioneel: u monitort de data zelf, maar het is ook mogelijk om dit aan ons over te laten. Wij reageren dan op storingsmeldingen en andere opvallende zaken. Denk bijvoorbeeld aan een ongebruikelijk hoog energieverbruik van een installatie.

Meerdere VvE’s in één gebouw?Geen probleem!

Wanneer uw appartementencomplex uit huur- en koopappartementen bestaat, kan het zijn dat de garage onder een aparte VvE valt. Wij kunnen de garage dan apart bemeteren, zodat het verbruik per VvE inzichtelijk wordt gemaakt.

Onze garanties

  • De meetapparatuur wordt veilig en op de juiste wijze gemonteerd. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd en onze monteurs zijn VCA gediplomeerd.
  • Bij onverhoopte technische storingen staan onze servicedesk en monteurs klaar om u te helpen. We reageren binnen 24 uur op serviceaanvragen.
  • We hebben een first-time fixed percentage van 93%. U kunt er dus op rekenen dat problemen vaak in één keer worden opgelost. Dat scheelt in de voorrijkosten en beperkt de storingsduur.
  • U krijgt een jaar garantie op de meetinstallatie.
  • Afspraak = afspraak. Daar mag u ons aan houden.
meer weten?

Wilt u meer weten over het inzichtelijk maken van het elektra- en waterverbruik van de installaties in uw appartementencomplex? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vrijblijvend advies en een offerte op maat.