Intercomsystemen voor appartementencomplexen

Intercom-systemen voor appartementen-complexen

Het vervangen van het intercomsysteem in uw appartementencomplex is een goed moment om te inventariseren of modernisering nodig is. 

Wilt u bijvoorbeeld de kans op ongewenst bezoek verkleinen en een video intercom laten installeren? En moet de nieuwe deurintercom via wifi te bedienen zijn? Doordat we bij Hacar niet van één merk intercom afhankelijk zijn, krijgt u altijd een advies waar u het beste mee geholpen bent. Ook staan we voor u klaar als het om onderhoud of reparaties aan bestaande intercomsystemen voor appartementen gaat.

offerte aanvragen

Intercom vervangen, onderhouden of repareren

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw bestaande intercomsysteem te vervangen, te onderhouden of te repareren? Neem contact met ons op. Onze intercom specialisten adviseren u graag en brengen vrijblijvend een offerte uit.

Aanpak intercomsysteem vervangen

We inspecteren de huidige installatie en bekijken onder andere of de huidige bekabeling kan worden hergebruikt. Ook bespreken we uw wensen voor de nieuwe deurintercom.

U ontvangt vrijblijvend een advies, inclusief offerte.

Indien u akkoord gaat met ons voorstel bestellen we het systeem. Bij ontvangst controleren we of de bestelling compleet is. Daarna plannen we de montage pas in. De kans dat we de montagedatum niet kunnen nakomen is door deze werkwijze nihil.

We informeren de bewoners van het appartementencomplex via een brief. In de brief staat een QR code waarmee de bewoners eenvoudig zelf een afspraak kunnen inplannen voor het laten installeren van hun binnenpost. Telefonisch een afspraak inplannen kan natuurlijk ook.

Het intercomsysteem wordt geïnstalleerd en opgeleverd. Om overlast en voorrijkosten te beperken, streven we ernaar om de werkzaamheden in één dag af te ronden.

Onze garanties

  • We zijn niet afhankelijk van één merk intercomsysteem. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat wij het systeem adviseren dat voor u de beste oplossing is.
  • Indien er onverhoopt een storing plaatsvindt in het intercomsysteem, staan onze servicedesk en monteurs voor u klaar. Binnen 24 uur krijgt u een reactie.
  • Met een first-time fixed percentage van 93% beperken we de voorrijkosten en het ongemak als gevolg van een storing.
  • We werken veilig en zijn vakbekwaam. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd en onze monteurs zijn VCA gediplomeerd.
  • U krijgt tot 4 jaar garantie op het intercomsysteem (merkafhankelijk)
  • Afspraak = afspraak. Daar mag u ons aan houden.

Intercomsystemen van hoge kwaliteit

INTERCOM-SYSTEMEN VAN HOGE KWALITEIT

Intercomsystemen die niet of niet goed werken leveren veel frustratie op bij de bewoners. Daarom kiezen we bij Hacar niet voor de laagste prijs, maar werken we samen met merken die intercomsystemen van hoge kwaliteit leveren.

meer weten?

Niet ieder merk intercom is geschikt voor alle appartementencomplexen. Dat heeft onder andere met de bekabeling te maken. Neem contact met ons op voor advies op maat, geheel vrijblijvend.