wat wij voor u kunnen doen

Een specialistische en vakbekwame uitvoering zijn uiteraard de beginselen. Dit blijkt in de praktijk toch niet altijd even eenvoudig. Door ons te verdiepen in de bestaande technieken, kennis te vergaren en directe contacten met fabrikanten te onderhouden zorgen wij voor een juiste uitvoering van iedere installatie. 

Of het nu gaat om een elektrische deurautomaat, videofoon of (nood)verlichting; onze gespecialiseerde monteurs zorgen voor een verzorgde en juiste installatie of oplossing van uw klachtmelding. Dagelijks bewijzen wij voor diverse woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, gemeenten en Verenigingen van Eigenaren dat het oplossen van klachtmeldingen of storingen tot één van onze specialismen behoort. Door onze deskundigheid, kennis, alertheid en een uitgebreide voorraad kunnen we storingen snel verhelpen. Uiteraard beschikken wij over een 24-uurs service. 

service

communicatie & veiligheid

ventilatie

deurtechniek & toegangscontrole

duurzaamheid & stroomvoorzieningen

recente  projecten

Vele projecten worden jaarlijks door Hacar opgeleverd of zijn bij Hacar in onderhoud. Hieronder een kleine greep uit onze meest recente projecten.

hekla 2-50

In dit appartementencomplex hebben we de CVZ-kast vervangen.

parnassiaveld

Bij het project Parnassiaveld hebben wij ons gebogen over de toegangscontrole, de postkasten en het vervangen van het intercomsysteem door een videofoon installatie.

vesta

Werkzaamheden die we hier gedaan hebben zijn: camerabewaking, oplaadpunten voor scootmobiel & elektrische fietsen, elektrische deurautomaten, noodverlichting vervangen.