Duurzaamheid en stroomvoorzieningen

DUURZAAMHEID EN STROOM-VOORZIENINGEN

Duurzaamheid is tegenwoordig een must, ook in appartementencomplexen. Bij Hacar kunnen wij het gehele verduurzamingstraject voor uw complex uit handen nemen. 

Van de installatie van een CVZ-kast tot het installeren van led-verlichting en laadpalen. Voor de beste verduurzaming bieden onze adviseurs u graag een maatwerkoplossing aan. Neem contact op voor vrijblijvend advies of bekijk onze diensten voor meer informatie.

laadpalen

led-verlichting

CVZ-kasten

duurzame voorzieningen

zorgeloos elektrisch rijden

Steeds meer mensen kopen een elektrische auto. Het komt daardoor vaak voor dat bewoners van appartementencomplexen verwachten dat u als VvE, vastgoedbeheerder of woningcorporatie laadpalen installeert. Maar niet iedere laadpaal is geschikt voor ieder appartementencomplex.

Zo spelen veiligheid, vermogen en verbruik een belangrijke rol in de uiteindelijke keuze voor een laadstation. Bij Hacar houden we rekening met al dit soort zaken. Wij ontzorgen u vanaf de installatie tot het onderhoud en reparatie van de laadpalen. U heeft nergens omkijken naar.

geen spanningen over stroomvoorziening

cvz kasten

Regelmatig onderhoud van de centrale voorzieningen kast (CVZ-kast) in uw appartementencomplex is van groot belang. De CVZ-kast gaat daardoor langer mee en u voorkomt onveilige situaties, zoals overbelasting van groepen.

Onze monteurs kunnen alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan uw CVZ-kast uitvoeren. En indien nodig kunnen we de CVZ-kast voor u vervangen. We gebruiken alleen kwalitatief goede onderdelen en zorgen voor een juiste verdeling van de spanning over de verschillende groepen. De kans op storingen in uw CVZ-kast wordt daardoor tot een minimum beperkt.

recente  projecten

Vele projecten worden jaarlijks door Hacar opgeleverd of zijn bij Hacar in onderhoud. Hieronder een kleine greep uit onze meest recente projecten.

Twin catering

Bij Twin Catering hebben we een volledig elektrische installatie aangebracht in een nieuw pand aan de Schipholweg.

hof van pampus

Op een nieuwbouwcomplex in Hoofddorp zijn wij gevraagd om de voorzieningen van elektrisch rijden te ontwikkelen en uit te voeren.

vesta

Bij Vesta hebben we o.a. gedaan: camerabewaking, oplaadpunten voor scootmobiel & elektrische fietsen, elektrische deurautomaten en noodverlichting vervangen.