Toegangssystemen voor appartementencomplexen

TOEGANGS-SYSTEMEN VOOR APPARTEMENTEN-COMPLEXEN

Voor VvE’s, vastgoedbeheerders en woningcorporaties is sleutelbeheer voor appartementencomplexen vaak een hoofdpijndossier. 

Bewoners raken bijvoorbeeld hun sleutels kwijt of vergeten om hun sleutels in te leveren als ze gaan verhuizen. Als eindverantwoordelijke kost het u veel tijd en geld om de sloten en sleutels keer op keer te vervangen. Elektrische toegangssystemen voor appartementen zijn dé oplossing voor dit probleem. U blokkeert de oude pas, druppel of tag en registreert een nieuwe. Zo eenvoudig kan toegangscontrole zijn.

Deurbeveiliging 1

Bedienings-mogelijkheden voor toegangs-systemen

Onze toegangssystemen kunnen op meerdere manieren worden bediend. Bijvoorbeeld met een druppel of een programmeerbare sleutel. Bovendien is het mogelijk om de sleutellezer (ook wel proximity lezer genoemd) te integreren in het intercomsysteem van uw appartementencomplex. Zo blijft het geheel er verzorgd en stijlvol uitzien.

Stappenplan voor toegangssystemen

Stappenplan voor toegangs-systemen

We plannen een adviesgesprek in om uw wensen te inventariseren en de toegangspunten van uw appartementencomplex te inspecteren.

Op basis van de output van het adviesgesprek ontvangt u van ons een voorstel voor een toegangssysteem, inclusief een offerte.

Indien u akkoord gaat met ons voorstel bestellen we het toegangssysteem. Bij binnenkomst controleren we of alles compleet is. Daarna plannen we de montage in. De kans dat we de montagedatum niet na kunnen komen is daardoor nihil.

We sturen een brief naar de bewoners waarmee we hen informeren over de werkzaamheden en de montagedatum.

Het toegangssysteem wordt geplaatst en opgeleverd.

Toegangssystemen van hoge kwaliteit

Toegangs-systemen van hoge kwaliteit

Toegangssystemen die niet goed functioneren zorgen voor veel frustratie bij bewoners van uw appartementencomplex. Daarom werken we bij Hacar alleen met merken die systemen van hoge kwaliteit leveren.

Onze garanties

  • We zijn niet afhankelijk van één merk toegangssysteem. U kunt dus rekenen op een eerlijk advies over wat voor uw appartementencomplex de beste oplossing is.
  • Uw systeem wordt vakkundig en veilig gemonteerd. Ons bedrijf heeft een VCA certificering en de monteurs zijn VCA gediplomeerd.
  • Onze servicedesk staat voor u klaar indien er onverhoopt een storing in uw systeem optreedt. Binnen 24 uur krijgt u een reactie op uw serviceaanvraag.
  • Met een first-time fixed percentage van maar liefst 93% kunt u erop rekenen dat technische problemen meestal in één keer worden opgelost. Daardoor wordt het ongemak als gevolg van een storing beperkt en bespaart u op de reiskosten.
  • U krijgt 2 jaar garantie op de toegangssystemen.
  • Afspraak = afspraak. Daar mag u ons aan houden.
meer weten?

Wilt u meer weten over elektrische toegangssystemen voor appartementen en welk systeem in uw situatie de beste oplossing is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies en een offerte.