Brandmeldinstallaties voor appartementencomplexen

BRANDMELD-INSTALLATIES VOOR APPARTEMENTEN-COMPLEXEN

Als er brand uitbreekt in uw appartementencomplex kan een brandmeldinstallatie levens redden. Bovendien kan de materiële schade worden beperkt als de brand snel wordt opgemerkt.

Als VvE, vastgoedbeheerder of woningcorporatie wilt u dus dat de brandmeldinstallatie goed functioneert en aan de wettelijke eisen voldoet. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Van de installatie tot het uitvoeren van periodieke controles en het onderhoud.

Nieuwe installaties

Als er een nieuwe brandmeldinstallatie in uw appartementencomplex geïnstalleerd moet worden, starten we altijd met een inventarisatie. We bekijken aan welke (wettelijke) eisen de brandmeldinstallatie moet voldoen en welke materialen we nodig hebben.

Onze bevindingen werken we uit in een ontwerp, inclusief offerte. Na uw akkoord bestellen we de materialen. Als alles binnen is plannen we de werkzaamheden in en informeren we de bewoners over wanneer de installatie plaatsvindt.

Controle en onderhoud huidige installaties

Om de brandveiligheid in uw appartementencomplex te waarborgen bent u wettelijk verplicht om de installatie periodiek te laten controleren. U kunt de controle en het eventuele onderhoud aan ons uitbesteden. Na iedere controle ontvangt u een rapportage over onze bevindingen.

Indien er bepaalde onderdelen onderhoud nodig hebben of vervangen moeten worden, ontvangt u hier een offerte voor. En als we problemen aantreffen die in de toekomst voorkomen kunnen worden, ontvangt hierover advies.

Onze garanties

  • U kunt erop vertrouwen dat de installatie, controle en het onderhoud correct en veilig worden uitgevoerd. Onze monteurs zijn VCA gediplomeerd en ons bedrijf is VCA gecertificeerd.
  • Indien er in uw installatie onverhoopt een technische storing plaatsvindt, kunt u rekenen op goede support. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie op serviceaanvragen.
  • Ons first-time fixed percentage is maar liefst 93%. De meeste technische problemen lossen we dus in één keer op. Het ongemak als gevolg van de storing en de voorrijkosten beperken we daardoor tot een minimum.
  • U krijgt twee jaar garantie op de brandmeldinstallatie.
  • Afspraak = afspraak. Daar mag u ons aan houden.
meer weten?

Is de brandmeldinstallatie in uw appartementencomplex aan vervanging toe? Wilt u meer weten over brandmeldinstallaties of over onze controle- en onderhoudsservice? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.