deurtechniek & toegangscontrole

DEURTECHNIEK & TOEGANGS-CONTROLE

Maak uw appartementencomplex toegankelijker en veiliger voor uw bewoners. Bijvoorbeeld met een automatische deuropener. 

Of verbeter de toegangscontrole door de traditionele sloten te vervangen voor een toegangssysteem met tags. Onze adviseurs bieden u graag een maatwerkoplossing. Neem contact op voor vrijblijvend advies of bekijk onze diensten voor meer informatie.

automatische deuren

slagbomen

toegangssystemen

gastvrij entree

automatische deuren

Met een automatische deuropener, ook wel ‘deurautomaat’ genoemd, verhoogt u de veiligheid in uw appartementencomplex. Daarnaast maakt u het bewoners makkelijker om de entreehal binnen te komen. Dat geldt niet alleen voor ouderen en mensen die in een rolstoel zitten, maar bijvoorbeeld ook voor ouders met kinderwagens.

Bovendien is het mogelijk om de automatische deuropener met extra detectietechnieken uit te rusten, waardoor de deur voor bepaalde bewoners langer open blijft.

regel de drukte op je terrein

slagboom beveiliging

Heeft u eigen parkeerplaatsen bij uw appartementencomplex? Geef uw bewoners dan de zekerheid van een parkeerplaats en laat slagbomen met een toegangscontrolesysteem installeren. Zo voorkomt u onbevoegd parkeren en irritatie bij uw bewoners.

bepaal zelf wie toegang heeft

toegangscontrole

toegangs-controle

Voor VvE’s, vastgoedbeheerders en woningcorporaties is sleutelbeheer voor appartementencomplexen vaak een hoofdpijndossier. Bewoners raken bijvoorbeeld hun sleutels kwijt of vergeten om hun sleutels in te leveren als ze gaan verhuizen.

Als eindverantwoordelijke kost het u veel tijd en geld om de sloten en sleutels keer op keer te vervangen. Elektrische toegangssystemen voor appartementen zijn dé oplossing voor dit probleem. U blokkeert de oude pas, druppel of tag en registreert een nieuwe. Zo eenvoudig kan toegangscontrole zijn.

recente  projecten

Vele projecten worden jaarlijks door Hacar opgeleverd of zijn bij Hacar in onderhoud. Hieronder een kleine greep uit onze meest recente projecten.

vesta

Werkzaamheden die we hier gedaan hebben zijn: camerabewaking, oplaadpunten voor scootmobiel & elektrische fietsen, elektrische deurautomaten, noodverlichting vervangen.

oeverpad

Voor het project Oeverpad in Osdorp hebben wij een Bticino videofoon installatie gemaakt, met op ieder toestel een doorkoppeling naar de mobiele telefoon. 

parnassiaveld

Bij Parnassiaveld hebben we de toegangscontrole en postkasten geplaatst en de intercomsysteem vervangen door een videofoon installatie.