inspelen op behoefte

laadpalen voor appartementen-complexen

Steeds meer mensen kopen een elektrische auto. Het komt daardoor vaak voor dat bewoners van appartementencomplexen verwachten dat u als VvE, vastgoedbeheerder of woningcorporatie laadpalen installeert. Maar niet iedere laadpaal is geschikt voor ieder appartementencomplex. 

Zo spelen veiligheid, vermogen en verbruik een belangrijke rol in de uiteindelijke keuze voor een laadstation. Bij Hacar houden we rekening met al dit soort zaken. Wij ontzorgen u vanaf de installatie tot het onderhoud en reparatie van de laadpalen. U heeft nergens omkijken naar.

vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om laadpalen bij uw appartementencomplex te installeren? Neem dan contact met ons op voor advies. Op basis van het adviesgesprek ontvangt u een offerte.

laadpalen en laadbeheer

Om onenigheid tussen bewoners te voorkomen is goed laadbeheer belangrijk. Op die manier betaalt iedere bewoner alleen voor de stroom die hij daadwerkelijk heeft verbruikt. Wij maken laadbeheer eenvoudig voor u door de laadpalen aan laadbeheersoftware te koppelen. De administratie en facturatie worden daardoor een fluitje van een cent.

laadpalen van hoge kwaliteit

Voor de bewoners van uw appartementencomplex is het belangrijk dat de laadpalen goed werken en veilig zijn. Daarom werken we bij Hacar alleen samen met merken die laadpalen van hoge kwaliteit leveren. 

stappenplan voor laadpalen

We plannen een adviesgesprek in om uw wensen te inventariseren. Daarnaast brengen we de stroomvereisten in kaart en geven we u een indicatie van het verbruik van de laadpalen.

Op basis van het adviesgesprek werken we een voorstel uit, inclusief offerte.

Bij akkoord op ons voorstel bestellen we de laadpalen. Bij binnenkomst controleren we of de palen compleet zijn en goed functioneren. Daardoor is de kans dat we de montagedatum niet halen of dat er technische storingen optreden vrijwel uitgesloten. 

Om uw bewoners te informeren over de installatiedatum van de laadpalen sturen we hen een brief.

We installeren de laadpalen en leveren ze op.

meer weten over laadpalen?

Wilt u meer weten over laadpalen voor appartementencomplexen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies.

of bel direct:
023 563 1951

onze garanties

We zijn installateur van verschillende merken laadpalen. Daardoor kunt u rekenen op een eerlijk advies over wat voor uw appartementencomplex de beste laadpalen zijn.

De laadpalen worden veilig en vakkundig gemonteerd. Onze monteurs zijn VCA gediplomeerd en ons bedrijf is VCA gecertificeerd.

Indien er onverhoopt een storing plaatsvindt kunt u rekenen op uitstekende service. Onze servicedesk reageert binnen 24 uur op uw serviceaanvraag.

Indien er onverhoopt een storing plaatsvindt kunt u rekenen op uitstekende service. Onze servicedesk reageert binnen 24 uur op uw serviceaanvraag.

Ons first-time fixed percentage is maar liefst 93%. Technische problemen lossen we dus vaak in één keer op. Ongemak en reiskosten worden daardoor tot een minimum beperkt.

U krijgt 2 jaar garantie op de laadpalen.

Afspraak = afspraak. Daar mag u ons aan houden.