Camerabeveiliging voor appartementencomplexen

CAMERA-BEVEILIGING VOOR APPARTEMENTEN-COMPLEXEN

Helaas komen diefstal, vandalisme en andere vormen van overlast vaak voor in en rondom appartementencomplexen. Met camerabeveiliging verkleint u de kans op narigheid en vergroot u het gevoel van veiligheid bij de bewoners. Bovendien zorgen de camerabeelden van incidenten voor bewijslast.

Camerabeveiliging in uw appartementencomplex biedt u dus vele voordelen. Maar alleen als de camera’s op de juiste plekken hangen, correct zijn ingesteld, scherpe beelden leveren en goed worden onderhouden. Bij Hacar houden we rekening met al deze aspecten.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om camerabeveiliging in uw appartementencomplex toe te passen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag en brengen vrijblijvend een offerte uit.

Opslag camerabeelden

Zorgvuldige en veilige opslag van camerabeelden is een must. Daarom kiezen we vaak voor offline opslagmogelijkheden. Als dat niet kan of niet gewenst is, dan zorgen we ervoor dat de camerabeelden in een goed beveiligde online omgeving worden opgeslagen.

Onderhoud aan apparatuur

Om ervoor te zorgen dat de camera’s en de opslagapparatuur goed blijven functioneren, voeren we het volgende onderhoud uit:

 • We controleren twee keer per jaar of de recorders en camera’s goed werken.
 • We passen de instellingen aan als de zomer- of wintertijd in gaat.
 • De camera’s worden twee keer per jaar gereinigd. Daarbij voeren we ook gelijk updates voor de software door.
 • Iedere twee jaar vervangen we de harde schijven van de recorders.

Eventuele op- of aanmerkingen naar aanleiding van de controles en het onderhoud koppelen we aan u terug.

Stappenplan voor camerabeveiliging

STAPPENPLAN VOOR CAMERA-BEVEILIGING

We inspecteren uw appartementencomplex en adviseren u over waar de camera’s het beste geplaatst kunnen worden, zodat de belangrijke zones altijd in beeld zijn. Indien er een garage is nemen we die ook mee in de inventarisatie.

Onze bevindingen werken we uit in een vrijblijvend advies, inclusief offerte.

Als u akkoord gaat met ons voorstel bestellen we het camerasysteem. Bij binnenkomst controleren we of het systeem compleet is. Daarna plannen we de montage pas in. Door deze werkwijze is de kans zeer klein dat we de montagedatum niet kunnen nakomen.

We sturen u een format voor een brief waarmee u de bewoners kunt informeren over de installatie van de camerabeveiliging.

Het camerasysteem wordt geïnstalleerd. Daarnaast plaatsen we stickers waarmee we bewoners en bezoekers informeren over de aanwezigheid van camerabeveiliging. Om overlast en de voorrijkosten te beperken, streven we ernaar om de werkzaamheden in één dag af te ronden.

Onze garanties

 • We plaatsen camera’s alleen op plekken in het appartementencomplex waar het zinvol is. Hierdoor bespaart u op het aantal aan te schaffen camera’s.
 • We zijn niet afhankelijk van één merk camerasysteem. U kunt erop vertrouwen dat wij het systeem adviseren dat voor u de beste oplossing is.
 • Bij onverhoopte storingen staan onze servicedesk en monteurs voor u klaar. U krijgt binnen 24 uur een reactie.
 • We hebben een first-time fixed percentage van maar liefst 93%. Dat scheelt in de voorrijkosten en het ongemak van een storing.
 • Uw beveiligingscamera’s worden veilig en vakbekwaam geïnstalleerd. Onze monteurs zijn VCA gediplomeerd en ons bedrijf is VCA gecertificeerd.
 • U krijgt 2 jaar garantie op de apparatuur.
 • Afspraak = afspraak. Daar mag u ons aan houden.

Camerabeveiliging van hoge kwaliteit

CAMERA-BEVEILIGING VAN HOGE KWALITEIT

Camera’s die niet goed werken of beelden van lage kwaliteit kunnen voor veel frustratie zorgen als er na een incident camerabeelden nodig zijn. Daarom werken we bij Hacar alleen met camera’s van hoge kwaliteit. Dat voorkomt een hoop ‘had ik maar’ momenten.

meer weten?

Ieder appartementencomplex is anders. Daardoor kan het per gebouw verschillen hoeveel camera’s er nodig zijn, waar ze het beste geplaatst kunnen worden en welk type camera het meest geschikt is. Wilt u weten wat voor uw situatie de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.