SERVICE, ONDERHOUD EN REPARATIE

Als VvE, vastgoedbeheerder of woningcorporatie kunt u ons inschakelen voor onderhoud aan de elektrische installaties in uw wooncomplex. 

Daarnaast voeren we ook reparaties, keuringen en metingen uit. Zoals NEN-keuringen en warmtemetingen. Neem contact op en dien uw aanvraag in of bekijk onze diensten voor meer informatie.

onderhoud & reparatie

NEN-keuringen

warmtemetingen

voor elektrische installaties

thermografische inspectie

THERMO-GRAFISCHE inspectie

Door overbelasting of scheve belasting in de groepenkast van uw appartementencomplex kunnen er problemen ontstaan. Zo kan de verlichting steeds uitvallen of erger nog, er kan brand ontstaan.

Ervaart u dus problemen met de elektra in uw appartementencomplex en kunt u de oorzaak niet vinden? Neem dan contact met ons op. Met een thermografische inspectie van de elektrische installaties brengen wij de oorzaak voor u in kaart.

meten is weten

De installaties in uw appartementencomplex verbruiken dagelijks water en elektriciteit. Daarom is het voor u als beheerder of VvE een must om het verbruik inzichtelijk te maken. Zo merkt u defecten aan installaties sneller op en kunt u besparingskansen signaleren.

Wij kunnen u hierbij helpen door een meetplan op maat te maken, de installaties van meetapparatuur te voorzien en alle data in één dashboard aan te leveren. Zo krijgt u niet alleen inzicht, maar ook overzicht.

nen keuringen

Als VvE, vastgoedbeheerder of woningcorporatie wilt u de veiligheid van de elektrische installaties in uw appartementencomplex waarborgen. Daarom is het belangrijk om regelmatig een NEN keuring uit te laten voeren. (Potentiële) defecten worden daardoor tijdig opgemerkt en gevaarlijke situaties kunnen worden voorkomen.

recente  projecten

Vele projecten worden jaarlijks door Hacar opgeleverd of zijn bij Hacar in onderhoud. Hieronder een kleine greep uit onze meest recente projecten.

hekla 2-50

In dit appartementencomplex hebben we de CVZ-kast vervangen.

parnassiaveld

Bij het project Parnassiaveld hebben wij ons gebogen over de toegangscontrole, de postkasten en het vervangen van het intercomsysteem door een videofoon installatie.

vesta

Werkzaamheden die we hier gedaan hebben zijn: camerabewaking, oplaadpunten voor scootmobiel & elektrische fietsen, elektrische deurautomaten, noodverlichting vervangen.