thermografische inspectie elektrische installaties

THERMO-GRAFISCHE INSPECTIE ELEKTRISCHE INSTALLATIES

Door overbelasting of scheve belasting in de groepenkast van uw appartementencomplex kunnen er problemen ontstaan. Zo kan de verlichting steeds uitvallen of erger nog, er kan brand ontstaan.

Ervaart u dus problemen met de elektra in uw appartementencomplex en kunt u de oorzaak niet vinden? Neem dan contact met ons op. Met een thermografische inspectie van de elektrische installaties brengen wij de oorzaak voor u in kaart.

Hoe gaat een thermografische inspectie in zijn werk?

We doen een visuele inspectie van de elektrische installatie. Daarna gaan we met de warmtebeeldcamera op zoek naar zogenoemde ‘hotspots’.

Dit zijn plekken in de elektrische installatie waar de temperatuur hoog of te hoog is. De hotspots kunnen voor technische problemen en zelfs voor brand zorgen.

Nadat we de thermografische inspectie hebben afgerond, stellen we in begrijpelijke taal een rapportage op. Inclusief een voorstel om de gevonden problemen op te lossen.

meer weten?

Wilt u meer weten over een thermografische inspectie voor uw elektrische installatie? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.