CVZ-kasten: onderhoud, reparatie en vervanging

Regelmatig onderhoud van de centrale voorzieningen kast (CVZ-kast) in uw appartementencomplex is van groot belang. De CVZ-kast gaat daardoor langer mee en u voorkomt onveilige situaties, zoals overbelasting van groepen.

Onze monteurs kunnen alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan uw CVZ-kast uitvoeren. En indien nodig kunnen we de CVZ-kast voor u vervangen. We gebruiken alleen kwalitatief goede onderdelen en zorgen voor een juiste verdeling van de spanning over de verschillende groepen. De kans op storingen in uw CVZ-kast wordt daardoor tot een minimum beperkt.

Minimale overlast voor uw bewoners

Onderhoud, reparatie of vervanging van de CVZ-kast zorgt voor overlast voor uw bewoners. Daarom is onze aanpak erop gericht om de overlast tot een minimum te beperken.

  1. We inspecteren de CVZ-kast om vast te stellen welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en welke onderdelen we moeten bestellen.
  2. Als alle onderdelen binnen zijn plannen we de werkzaamheden pas in. We informeren de bewoners per brief over wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Ook geven we in de brief aan welke voorzieningen, zoals de lift, tijdelijk buiten gebruik zijn.
  3. We voeren de werkzaamheden uit en informeren u na afloop over eventuele bijzonderheden.

Onze garanties

  • U kunt erop vertrouwen dat reparaties, onderhoudswerkzaamheden en vervanging van de CVZ-kast correct en veilig worden uitgevoerd. Onze monteurs zijn VCA gediplomeerd en ons bedrijf is VCA gecertificeerd.
  • Mocht er onverhoopt een storing in uw CVZ-kast optreden, dan kunt u op goede support rekenen. We reageren binnen 24 uur op serviceaanvragen. Bovendien hebben we een 24-uur servicedienst voor spoedgevallen.
  • Ons first-time fixed percentage is maar liefst 93%. Technische problemen worden dus vaak in één keer verholpen. Het ongemak als gevolg van een storing en de voorrijkosten worden daardoor tot een minimum beperkt.
  • Indien we de CVZ-kast vervangen krijgt u op de gehele kast een jaar garantie.
  • Afspraak = afspraak. Daar mag u ons aan houden.
meer weten?

Wilt u meer weten over onderhoud, reparatie of vervanging van de CVZ-kast in uw appartementencomplex? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.  Onze medewerkers staan voor u klaar.