recente  projecten

Vele projecten worden jaarlijks door Hacar opgeleverd of zijn bij Hacar in onderhoud. Hieronder een kleine greep uit onze meest recente projecten.

gustav mahlerlaan

Op de Amsterdamse zuid-as hebben wij een verdeler geplaatst, speciaal voor laadpalen zodat elektrische auto's geladen kunnen worden. Klaar voor nu en de toekomst.

oeverpad

Voor het project Oeverpad in Osdorp hebben wij een Bticino videofoon installatie gemaakt, met op ieder toestel een doorkoppeling naar de mobiele telefoon. 

hekla 2-50

In dit appartementencomplex hebben we de CVZ-kast vervangen.

nijenoord

In dit wooncomplex in Utrecht hebben wij een cctv installatie aangebracht om de huurders te voorzien in hun comfort en veiligheid.

twin catering

Bij Twin Catering hebben we een volledig elektrische installatie aangebracht in een nieuw pand aan de Schipholweg.

vesta

Werkzaamheden die we hier gedaan hebben zijn: camerabewaking, oplaadpunten voor scootmobiel & elektrische fietsen, elektrische deurautomaten, noodverlichting vervangen.

PARNASSIAVELD

Bij Parnassiaveld hebben we de toegangscontrole en postkasten geplaatst en de intercomsysteem vervangen door een videofoon installatie.

hof van pampus

Op een nieuwbouwcomplex in Hoofddorp zijn wij gevraagd om de voorzieningen van elektrisch rijden te ontwikkelen en uit te voeren.