Projectvoorbereider
32 - 40 uur per week fulltime

PROJECTvoorbereider

werk voorbereider

Als projectleider (32-40 uur) bij Hacar Elektrotechniek ben jij de spil van het projectteam die ieder project tot in de puntjes voorbereidt.

 • Verantwoordelijkheid over projecten;
 • 38 vrije dagen o.b.v. fulltime;
 • Hecht team en fijne sfeer - voel je direct thuis met een gezellige introductie.

Wat doe je de hele dag?

Als projectleider ben jij het uithangbord van ons familiebedrijf! Veel klantcontact en het commercieel technisch bekijken van aanvragen wat het beste is voor de klant. De beste oplossing voor de beste prijs is datgene waar jij je bed voor uitkomt. De juiste informatie verzamelen om je collega’s op voorsprong te zetten wanneer jij de opdracht binnen haalt. Na uitvoering van het project verzorg jij de oplevering terwijl je gedurende de klus een vraagbaak bent voor je collega’s.

Zie jij nieuwe (technische) mogelijkheden bij klanten, dan kan je dat zelf opzetten. Kortom een verantwoordelijke baan met een hoop afwisseling.

Wie zijn wij?

Sinds 1989 al actief in de Elektrotechniek. Het bedrijf werd in 1989 gestart door installatiemonteur Hans Holla ondersteund door zijn vrouw Carin. De naam van het bedrijf is een combinatie van de namen van HAns en CARin en zo ontstond HACAR. De 4 H's in het oude logo stonden voor Hans Holla Hoofddorp Haarlemmermeer; dit was in het begin het werkgebied van Hans. Tegenwoordig dekt dat de lading niet meer, want HACAR Elektrotechniek opereert tot ver buiten de Haarlemmermeer! Per 1 maart 2019 hebben de zoons Danny en Dave het succesvolle bedrijf van Hans overgenomen. Er leeft binnen HACAR een mooie chemie tussen tradities en innovatie. Hierin weten de jonge en oude garde elkaar goed te vinden en te stimuleren. 

Een familiebedrijf met korte lijnen en een platte structuur. Afspraak is afspraak en we doen het samen. Bij ons volg je als je in dienst komt een kort introductieprogramma zodat je al je collega’s en onze type werkzaamheden zo snel mogelijk leert kennen. Binnen onze organisatie worden successen gevierd, vaak met een traktatie. Om ervoor te zorgen dat er ook na werktijd wat leuks te beleven valt, zijn wij altijd in voor een feestje. Denk daarbij aan de zomerborrel, Sinterklaas, Nieuwjaar en andere leuke activiteiten die worden georganiseerd.

Wie ben jij?

De projectleider die wij zoeken, brengt het volgende met zich mee:

 • Een afgeronde elektrotechnische opleiding;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als werkvoorbereider of projectleider;
 • Je herkent jezelf in de volgende kwaliteiten: communicatief vaardig, gedreven, analytisch, stressbestendig en flexibel.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij geloven in langdurige samenwerkingen en daarom investeren wij graag in jouw toekomst, ontwikkelmogelijkheden én vitaliteit. Daarom krijg je bij ons:

 • Salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling;
 • 38 vrije dagen (25 vakantiedagen + 13 ATV dagen);
 • 13e maand -> ter vergoeding van storingsdienst 1 x per circa. 16 weken;
 • Meerdere toffe bedrijfsuitjes per jaar;
 • Jaarlijks opleidingsbudget om jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Bel naar 023 - 563 19 51 en vraag naar Gijs of Danny Holla of mail naar g.overbeek@hacar.nl of djm.holla@hacar.nl