Wat onze relaties vinden

Wilt u graag weten wat de ervaringen zijn van klanten van HACAR? Dat snappen wij heel goed. Wij delen ze daarom graag met u.

Selecteer hier een bedrijf...

Bouwinvest Real Estate Investors B.V.

Bouwinvest belegt sinds 1952 in vastgoed voor het pensioenfonds van de bouw (bpfBOUW).

De relatie tussen de firma Hacar en onze organisatie bestaat al langdurig en staat voor ons als een betrouwbare, deskundige en service gerichte partner.

Wanneer een probleem zich aandient wordt dit snel omgezet in een uitdaging waarbij men soms zelfs het bijna onmogelijke nog weet te realiseren.

Er wordt proactief meegedacht in het verbeteren en verduurzamen van onze portefeuille, waarbij men altijd oog heeft voor de balans tussen kosten, besparing en technische noodzaak.

Maar tevens staan de mannen van Hacar mede aan de basis van het realiseren van onze doelstelling om een 100% hartveillige portefeuille te creëren, en dit vooral organisatorisch uitdagende project weet men naar onze volle tevredenheid tot uitvoering te brengen.

Hacar dank voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en wij willen dit op deze manier met alle plezier ook de volgende 30 jaar van Hacar blijven doen.

Joost Bakker
Technical Manager

Ga naar de website

REBO Vastgoedmanagement B.V.

Wij beheren en onderhouden een groot aantal woningen in Utrecht Leidsche Rijn en omstreken.

De elektrawerkzaamheden laten we uitvoeren door Hacar. Dit is een erg betrouwbaar bedrijf dat adequaat handelt op de storingen, afspraken altijd nakomt waardoor wij als REBO Vastgoedmanagement B.V. veel complimenten krijgen over de snelle afhandeling van dergelijke lastige storingen.

Daarnaast denkt Hacar altijd mee met ons om naast definitieve oplossingen ook duurzame en voordeligere oplossingen te opperen. Hierdoor ontlasten ze ons enorm en kunnen we blindelings van deze partij uitgaan.

Wij hopen dan ook nog veel langer met Hacar zaken te mogen doen.

Technische Dienst
REBO Vastgoedmanagent B.V.

Ga naar de website

Jansen Huybregts

Jansen Huybregts is actief in onderhoud en renovatie van vastgoed door heel Nederland met 11 vestigingen.

Sinds 2009 werken wij nauw samen met de firma Hacar en dit gaat erg fijn.

Vanwege de uitstekende service, flexibiliteit en hun vakmanschap. Tevens is de firma erg betrouwbaar, waar wij als Jansen Huybregts uitstekend op kunnen bouwen.

Raymond Bodrij & Ronald van Oosten
Vestigingsmanagers Amsterdam & Den Haag

Ga naar de website

Munnik VVE Beheer

Munnik VVE Beheer is een professionele beheerder voor Verenigingen van Eigenaars

In 1988 zijn wij, als Munnik VvE Beheer, begonnen met het beheer van appartementencomplexen. Al snel hadden wij voor het onderhoud iemand nodig voor de vervanging van kapotte lampen en storingen aan het intercomsysteem. Vrij snel in onze beginjaren zijn wij in contact gekomen met Hans Holla van Hacar. De eerste opdrachten voor klein herstel werden tot tevredenheid uitgevoerd. Door de groei van ons VvE-bestand, groeide Hacar mee. Inmiddels 23 jaar verder brengen wij nagenoeg alle elektra en video/intercomwerk in het gebied groot Amsterdam onder bij Hacar. En tot volle tevredenheid. Voor de meeste VvE’s wordt het opgedragen werk binnen 24 uur opgepakt en storingen verholpen. Een aantal VvE’s maakt gebruik van de diensten van Hacar, waarbij maandelijks door een van de medewerkers van Hacar een ronde wordt gelopen over het complex en worden direct de kapotte lampen vervangen. Voorts heeft Hacar gedurende de afgelopen jaren op een groot aantal complexen de complete intercom/videoinstallatie vervangen. Hacar is voor ons een betrouwbare partner met kennis van zaken. Regelmatig krijgen wij als beheerder complimenten over de uitvoering van de werkzaamheden.

Ga naar de website

Afspraak is afspraak!

Simpel, maar eigenlijk onmisbaar in deze huidige tijd. Wij onderstrepen het belang van het nakomen van beloften. Door de beloften waar te maken kunt u als klant op ons bouwen. Een betrouwbare bouwsteen is wat wij voor u willen en kunnen zijn!

Kernwoorden:

  1. specialistische aanpak en vakbekwame uitvoering;
  2. afspraak = afspraak;
  3. alerte reactie op klachtmeldingen en/of andere opdrachten;
  4. concurrerende prijzen.